Termeni de confidentialitate

  1. Nota de informare

    SC Raider Service SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori, respectand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

    Definitiile termenilor

    Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

    • date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica;
    • prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;
    • stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;
    • date statistice - date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal si care sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;
    • date anonime - date ce nu pot fi asociate cu o persoana;
    • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date personale;
    • operator - orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
    • tert - orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;
    • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca are sau nu calitatea de tert.

    Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator al Dezoradea.ro beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre SC Raider Service SRL a Serviciilor sale pe internet.

    Prin completarea formularului de inregistrare prin care obtineti acces la Serviciile Dezoradea.ro, va dati in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele Dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Raider Service SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC Raider Service SRL, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

    • incarcarea informatiilor necesare pentru construirea unui magazin online;
    • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC Raider Service SRL si a tertilor cu care SC Raider Service SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
    • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Serviciilor Dezoradea.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi.

    In momentul crearii contului pe site, aveti posibilitatea de a opta pentru servicii privind primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru in nume propriu sau in numele unor terti clienti prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

    Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate, pentru a afla daca acestea sunt sau nu prelucrate. De asemenea puteti oricand exercita, in conditiile prevazute de aceeasi lege, un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi. In special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea contului sau anonimizarea datelor.

    Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa Serviciile Dezoradea.ro oferite de SC Raider Service SRL.

    Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail la adresa raiderservice@yahoo.com, in scris la sediul social al SC Raider Service SRL din Str. DN19 km: 7,5, Oradea, judetul Bihor. In eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile, astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.

  2. Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

    In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, Dezoradea.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

    Colectarea datelelor tehnice de catre Dezoradea.ro se poate realiza in urmatoarele modalitati:

    • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului Dezoradea.ro, sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de catre SC Raider Service SRL;
    • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati site-ul Dezoradea.ro este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.

    Cookie-ul consta intr-un fisier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavoastra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul calculatorului folosit pentru accesarea site-ului. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste fisiere. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul Dumneavoastra sa va anunte de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Atentie: daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni ale website-ului sa nu poata fi accesate in parametri normali.

    Cookie-urile ne confera posibilitatea de recunoastere a sistemului la fiecare vizita pe site-ul Dezoradea.ro. Acest lucru ne ajuta sa va putem furniza mesaje, inclusiv comerciale, adaptate preferintelor dumneavoastra, sa compilam date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser pe care il utilizati.

  3. Accesul la datele personale

    Urmatoarele date vor fi dezvaluite altor utilizatori de Internet si vizitatorilor ai magazinului online creat de catre Utilizator: numele societatii comerciale care opereaza magazinul online, datele de inregistrare la Registrul Comertului, codul de identificare fiscala, numele persoanei de contact, numarul de telefon al persoanei de contact desemnata de catre societate pentru a prelua solicitarile clientilor magazinului etc. Aceste informatii vor fi afisate in cadrul magazinului online, in paginile dedicate contactului cu clientii magazinului. Exceptand informatiile mentionate in prealabil, SC Raider Service SRL nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara acordul prealabil al acestora. Putem oferi informatiile Dumneavoastra personale (care au acordul Dumneavoastra de a fi distribuite) afiliatilor nostri, consultantilor, distribuitorilor, comerciantilor si furnizorilor de servicii, cu care colaboram pentru sustinerea si dezvoltarea site-ului.

    SC Raider Service SRL poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal, atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si cand toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesara pentru a proteja drepturile si interesele SC Raider Service SRL.

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC Raider Service SRL nu incurajeaza declararea datelor nereale, intrucat acestea odata dovedite a fi nereale nu pot beneficia de protectie legala.

    Dezoradea.ro nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

    SC Raider Service SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul Dezoradea.ro.

  4. Link-uri externe

    Pe website-ul Dezoradea.ro pot fi puse la dispozitia publicului spot-uri, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Raider Service SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

  5. Securitatea

    Accesul la datele Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati SC Raider Service SRL si acelor terti care necesita aceste informatii pentru administrarea, optimizarea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

    SC Raider Service SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

  6. Modificari ale Acordului de Confidentialitate

    SC Raider Service SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord si va aduce la cunostinta utilizatorilor aceste modificari in cazul in care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Orice modificare intra in vigoare imediat in cazul utilizatorilor nou inregistrati. In cazul utilizatorilor deja inregistrati, modificarile aduse prezentului Acord intra in vigoare in ziua imediat urmatoare publicarii acestora.

    In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa raiderservice@yahoo.com, in scris la sediul social al SC Raider Service SRL din Str. DN19, km: 7,5, Oradea, judetul Bihor.

Developed by ByteDesign
Raider Service © 2019.

WE ACCEPT

paymethods