Despre noi

Scurt istoric

SC Raider Service SRL a fost infiintata in anul 1993 avand ca asociat unic pe Rezmives Mihai.

Asa cum sugereaza si numele, SC Raider Service SRL, si-a inceput activitatea ca service auto conform Codului CAEN: 4520 urmand ca in 2001 sa se reorienteze spre Dezmembrarea autovehiculelor M1, N1 si vanzarea de piese auto second originale provenite din dezmembrarea auto

Puncte forte

Fiind una dintre cele mai vechi societati care activeaza in domeniul acesta din zona judetului Bihor, SC Raider Service SRL se mandreste cu o baza de clienti bine stabilita in continua crestere. 

Situata la iesirea din oradea, Episcopia Bihor  DN19, km: 7,5 Oradea-Satu Mare,[Maramures,Salaj] SC Raider Service SRL ofera clientilor o posibilitate de acces cat mai la indemana clientilor care calatoresc pe aceasta ruta,si nu numai.

Consideram ca locatia mai poate fi un punct forte, deoarece fiind aproape de granita de vest avem posibilitatea de a achizitiona mai usor autoturisme din occident in stare buna de functionare astfel avand  piese de calitate si preturi rezonabile

"Clientul nostru, stapanul nostru" - Credem in aceasta zicala de aceea tot ceea ce facem si urmeaza sa facem orbiteaza in jurul clientului. 

"Un client nemultumit inseamna zeci de clienti pierduti" - Fiind constienti de acest lucru, suntem bucurosi sa putem ajuta clientul in orice fel posibil.

Avem personal pregatiti sa faca fata tuturor cererilor clientilor si sa raspunda la orice intrebare legata de activitatea noastra. In acest fel speram sa atingem ceea ce ne-am propus.

Impactul asupra mediului si societatii  Activitatea de dezmembrator auto presupune din start o influenta  pozitiva  asupra mediului motiv pentru care societatea noastra se ocupa si de scoaterea din uz a rablelor,epavelor auto prin tratarea,depoluarea si recuperarea de materiale reciclabile care care provin din acestea, conform actelor normative care reglementeaza activitatea de dezmembrare auto din Romania;HG 856/2002; HG 1061/2008; HG 1872/2006; HG 621/2005; Legea 27/2007 si Legea 211/2011.

De aceea, incurajam clientii sa achizitioneze produse second-hand dar originale, astfel contribuind la protectia mediului inconjurator si pe aceasta cale se vor convinge de autenticitatea pieselor comercializate de SC Raider Service SRL.

Produse / Piese comercializate

Piesele comercializate de SC Raider Service SRL prin intermediul www.dezoradea.ro cat si in mod direct sunt piese originale, testate si verificate astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor si daca este posibil sa le depaseasca.[caroserie, motor, rulare, electrice, tapiserii, etc.] piesele vor fi insotite de factura si garantie comform legilor in vigoare.

Developed by ByteDesign
Raider Service © 2019.

WE ACCEPT

paymethods